Mencarut ni bukan senang

Saturday, March 12, 2011

sorak

Buat pertama kalinye,sepanjang aku sekolah kat SAB, aku masuk pasukan sorak untuk Tun Kudu. Kenape? Sebab majoriti form 5 hosteliers masuk,takkan aku nak cicir kan. Hahaha
Hampir setiap malam kitorang naik dorm lambat sebab buat lagu,buat step sikit2 dgn pom pom. Ngantuk pon tahan kan je lah. Tu pun sebab mengenangkan kawankawan sekepala yg bersungguh2

Two days before, practising the cheers is a worst thing for the day. Semua orang tak bersemangat, Cikgu pun temperature naik naik. Masa tu,sumpah aku menyesal masuk sorak. But things changed during the next day. Semua bersemangat! Pagi tu aku jumpa cikgu tira. Die kata petang ni bole buat kat padang VIP kalau nak. Aku pon ok saje lah. Tapi tak jadi. Tak tau lah kenape.
So the next day,kami pon buat lah ape yang termampu.


p/s : gambar diciplak & sekarang ni aku tgh cari vid cheers kitorang.











No comments:

Labels

KMJ (7) degree (5) sukan (4) sekolah (3) cuak (2) kawan (2) saveourocean (2) SCUBA diving (1) aku (1) bengang (1) family (1) kompang (1) konvoi (1) rungutan (1) virago karat (1)